Over ons

‘‘Ontwikkeld in Nederland, gebouwd voor de wereld’’
In 25 jaar is TOBROCO-GIANT uitgegroeid tot een mondiale speler op het gebied van compacte machines met één van de breedste portfolio’s in de industrie. Het ruime assortiment aan werktuigen zorgt ervoor dat alle werkzaamheden met één machine uitgevoerd kunnen worden. Hierdoor zijn GIANT machines het hele jaar door te gebruiken voor allerlei soorten werkzaamheden. Vanuit moderne fabrieken in Nederland en Hongarije worden machines en aanbouwdelen in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Door gebruik te maken van de modernste technologie, continue innovatie en toepassen van de beste componenten van onder andere Kubota, Bosch Rexroth en Comer, worden GIANT machines en aanbouwdelen met de grootste zorgvuldigheid en kwaliteit geproduceerd.

Dagelijks richt het team van ruim 450 medewerkers zich in Nederland, Hongarije en Amerika vol passie en enthousiasme op volledige klanttevredenheid.


Dealer netwerk
Wereldwijd hebben wij een groot netwerk van toegewijde dealers zodat we dicht bij onze klanten zijn om de machines, service en onderdelen te leveren die u nodig heeft. Alle dealers worden ondersteund door een team van experts vanuit het hoofdkantoor van TOBROCO-GIANT in Oisterwijk, Nederland. Zoek uw dealer in onze dealer locator.

 

Geschiedenis
TOBROCO-GIANT is ontstaan in 1996 en heeft sindsdien mooie herinneringen en hoogtepunten. Lees hier meer over onze geschiedenis

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het TOBROCO-GIANT magazine!